Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Einadaptats PPCC (1434063) - Real Zarapicos (1455873) » 531056138: T47/J6/IX

Liga 531056138 Información oficial sobre el partido 531056138 en Hattrick

15.08.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / IX.267 (60538)

Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 3 - 5 Real Zarapicos Alineación oficial del equipo 'Real Zarapicos' en el partido
0 - 1 Olmo Chesa (3')
Adolfo Iriarte (27') 1 - 1
Toño Ruiz Corona (31') 2 - 1
Manuele De Francesco (35') 3 - 1
3 - 2 Óscar Madrona (40')
3 - 3 Sergio Gilimón (57')
3 - 4 Tomé Reguera (66')
3 - 5 Helenio Chantado (82')
Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 3 - 5 Real Zarapicos Alineación oficial del equipo 'Real Zarapicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 4 - 3 Real Zarapicos Alineación oficial del equipo 'Real Zarapicos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,2 % 32,0 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Einadaptats PPCC

Goles Goles

  • 110 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27, EINA PPCC van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Adolfo Iriarte va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del EINA PPCC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Toño Ruiz Corona va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): EINA PPCC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manuele De Francesco va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ibio Mediero es va comportar com un juvenil al minut 28 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís Albert Dantjou de EINA PPCC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toño Ruiz Corona de EINA PPCC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de EINA PPCC Guillermo Loscos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jayro Ibañez Aedo va entrar en el seu lloc.

Real Zarapicos

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Olmo Chesa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 150 Minuto 40 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Óscar Madrona de Zarapicos va reduir diferències a 3 - 2.
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 57 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sergio Gilimón.
  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): Sergio Gilimón de Zarapicos va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Tomé Reguera que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Helenio Chantado de Zarapicos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): David Knorr Garrido, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Zarapicos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Helenio Chantado.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomé Reguera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olmo Chesa de Zarapicos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.