Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ulldecona CF (798826) - FRIKELAINS TEAM (1436360) » 531036856: T47/J5/IX

Liga 531036856 Información oficial sobre el partido 531036856 en Hattrick

08.08.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / IX.184 (60455)

Ulldecona CF Alineación oficial del equipo 'Ulldecona CF' en el partido 3 - 2 FRIKELAINS TEAM Alineación oficial del equipo 'FRIKELAINS TEAM' en el partido
0 - 1 Ignacio González Carvajal (32')
Mauro Zaloña (33') 1 - 1
Eñaut Iturribarri (79') 2 - 1
2 - 2 Auru Egurreberri (80')
José Urizar Bayo (81') 3 - 2
Ulldecona CF Alineación oficial del equipo 'Ulldecona CF' en el partido 3 - 2 FRIKELAINS TEAM Alineación oficial del equipo 'FRIKELAINS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ulldecona CF Alineación oficial del equipo 'Ulldecona CF' en el partido 5 - 1 FRIKELAINS TEAM Alineación oficial del equipo 'FRIKELAINS TEAM' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulldecona CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ulldecona s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mauro Zaloña que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Ulldecona, atacant per l'esquerra al minut 79, va aprofitar el magnífic llançament de Eñaut Iturribarri per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Urizar Bayo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ulldecona se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En José Urizar Bayo del Ulldecona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rodrigo Palomeque va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Robustiano Camelle va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Urizar Bayo per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pepe Guamis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Luis Rena de Ulldecona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eñaut Iturribarri.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Felipe Castolba de Ulldecona va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mauro Zaloña va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Francisco Ignacio Carmona de Ulldecona va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Menga va prendre el seu rol al minut 34.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alejandro Ablitas no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

FRIKELAINS TEAM

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, FRIKELAINS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ignacio González Carvajal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 80, en César Ávila del FRIKELAINS va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Auru Egurreberri que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): FRIKELAINS va estar a punt de marcar quan José Villafranca va fer una passada impressionant a Ignacio González Carvajal, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.