Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc NeyBa Harlem (795189) - Emtec F.C. (776928) » 531020021: T47/J6/IX

Liga 531020021 Información oficial sobre el partido 531020021 en Hattrick

15.08.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / IX.104 (60375)

Fc NeyBa Harlem Alineación oficial del equipo 'Fc NeyBa Harlem' en el partido 1 - 1 Emtec F.C. Alineación oficial del equipo 'Emtec F.C.' en el partido
0 - 1 Raúl Loranco (22')
Mauro Entrena (40') 1 - 1
Fc NeyBa Harlem Alineación oficial del equipo 'Fc NeyBa Harlem' en el partido 1 - 1 Emtec F.C. Alineación oficial del equipo 'Emtec F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc NeyBa Harlem Alineación oficial del equipo 'Fc NeyBa Harlem' en el partido 2 - 1 Emtec F.C. Alineación oficial del equipo 'Emtec F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc NeyBa Harlem

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mauro Entrena va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 40, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Harlem, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Albert Terribas va rebre molts aplaudiments. Al minut 31 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Harlem va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Urbico Hita, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Harlem va estar a punt de posar-se per davant al minut 88 però Tomeu Porcar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en Albert Terribas va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Bernabé Bexo de Harlem va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Al minut 54, Mauro Entrena de Harlem es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Imad-eddine Boutayab de Harlem va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Emtec F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Raúl Loranco donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Diego Camprodón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Eufemio Fontes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marc Santasusana no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert Casadevall de Emtec va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Don Pepe Henríquez.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert Casadevall va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Emtec va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Emtec es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Torroja no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Germánico Mazzini al camp.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Després de 87 minuts, Emtec va veure com el seu jugador Marcos Tamayo Vera havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Carlos Morán Cabrera entraria per ocupar el seu lloc.