Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the swiss' boys (1593927) - C. D. Zabaleteros (1369964) » 530996914: T47/J12/IX

Liga 530996914 Información oficial sobre el partido 530996914 en Hattrick

26.09.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / IX.6 (60277)

the swiss' boys Alineación oficial del equipo 'the swiss' boys' en el partido 2 - 3 C. D. Zabaleteros Alineación oficial del equipo 'C. D. Zabaleteros' en el partido
0 - 1 Víctor Guardiola (22')
Julián Rodríguez Barba (23') 1 - 1
1 - 2 Josep Maria Laguarda (52')
David Marín (70') 2 - 2
2 - 3 Manuel Navarrete (74')
the swiss' boys Alineación oficial del equipo 'the swiss' boys' en el partido 2 - 3 C. D. Zabaleteros Alineación oficial del equipo 'C. D. Zabaleteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
the swiss' boys Alineación oficial del equipo 'the swiss' boys' en el partido 0 - 5 C. D. Zabaleteros Alineación oficial del equipo 'C. D. Zabaleteros' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the swiss' boys

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Julián Rodríguez Barba va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, swiss aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan David Marín va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de swiss van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 7 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar George Mihale, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): swiss va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Arizmendi López en un 1 contra 1 amb el porter Josep Bestard, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Marín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): David Marín va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

C. D. Zabaleteros

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jaime Gurpergui va anar a parar al cap de Víctor Guardiola que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Zabaleteros el 0 - 1.
  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 52, en Ursino Bergasa la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Josep Maria Laguarda que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Zabaleteros va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 74. Manuel Navarrete va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ursino Bergasa al minut 6 semblava entrar, però 阮 (Ruan) 廷盛 (Tingsheng) va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Odon Ariztimuño ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Manuel Navarrete quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jaime Gurpergui al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Josep Maria Laguarda va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Ángel Prieto va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Gurpergui de Zabaleteros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Víctor Guardiola va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.