Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ldfdjhgofgh (774681) - Los Toyas (779739) » 530988054: T47/J7/VIII

Liga 530988054 Información oficial sobre el partido 530988054 en Hattrick

22.08.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VIII.2010 (179553)

ldfdjhgofgh Alineación oficial del equipo 'ldfdjhgofgh' en el partido 2 - 3 Los Toyas Alineación oficial del equipo 'Los Toyas' en el partido
0 - 1 Marko Landatxe (2')
0 - 2 Pedro Serra (28')
0 - 3 Pedro Serra (37')
José Francisco Ochotorena (70') 1 - 3
Isaac Mañosa (77') 2 - 3
ldfdjhgofgh Alineación oficial del equipo 'ldfdjhgofgh' en el partido 2 - 3 Los Toyas Alineación oficial del equipo 'Los Toyas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ldfdjhgofgh Alineación oficial del equipo 'ldfdjhgofgh' en el partido 4 - 0 Los Toyas Alineación oficial del equipo 'Los Toyas' en el partido
Tiene mala suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ldfdjhgofgh

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan José Francisco Ochotorena va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Isaac Mañosa de ldfdjhgofgh va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Batista Romero Gordillo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Simon Elgorri no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Josep Maria Ramon no oblidarà el que li va passar durant el minut 73. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francés Valderramal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Isaac Mañosa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): ldfdjhgofgh va fer una substitució al minut 40. Arturo Muriedas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Felipe Ozores.
  • 095 Minuto 55 (Lesión): El jugador de ldfdjhgofgh Javier Lambarri va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José Francisco Ochotorena va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Crinel Coroianu va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Los Toyas

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Toyas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Marko Landatxe es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): Pedro Serra va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Toyas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Passaven 37 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Pedro Serra va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Juan Manuel Monje Iglesias, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Juan Manuel Monje Iglesias va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Sebastià Regàs va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 25, i va passar la pilota a Marko Landatxe, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Serra de Toyas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.