Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Tagarete (774414) - SantJoan (1462996) » 530979936: T47/J11/VIII

Liga 530979936 Información oficial sobre el partido 530979936 en Hattrick

19.09.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / VIII.1972 (179515)

Abed FC Alineación oficial del equipo 'Abed FC' en el partido 0 - 3 Sporting de Adanero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Adanero' en el partido
0 - 1 Severiano Sardá (41')
0 - 2 Segismundo Rivas Pérez (86')
0 - 3 Joan Jordi Tresents (88')
Abed FC Alineación oficial del equipo 'Abed FC' en el partido 0 - 3 Sporting de Adanero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Adanero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Abed FC Alineación oficial del equipo 'Abed FC' en el partido 1 - 2 Sporting de Adanero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Adanero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 21,9 % 51,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abed FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Txema Pueyo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 23 de joc.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Abed va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Robèrt Mesquida, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Atxiti Barrutibengoa.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Muñiz Soberano de Abed la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): En Ximeno Bichona va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Sporting de Adanero

Goles Goles

  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Severiano Sardá va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Segismundo Rivas Pérez, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Joan Jordi Tresents va augmentar l'avantatge de Sporting a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Sporting va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Delfín Rovira va desviar el xut final de Miguel Ángel Sánchez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Delfín Rovira va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Andrei Bodean, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Agustín Agulló Rueda es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sporting van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joan Jordi Tresents, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Andrei Bodean de Sporting va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Agustín Agulló Rueda va prendre el seu rol al minut 43.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de Sporting, en Erramos Lujanbio, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Erramos Lujanbio de Sporting va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joan Jordi Tresents va entrar en el seu lloc.