Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

inter fuentidueña (1333109) - Los Rojillos C.A.O (1579487) » 530960256: T47/J5/VIII

Liga 530960256 Información oficial sobre el partido 530960256 en Hattrick

08.08.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VIII.1862 (179405)

inter fuentidueña Alineación oficial del equipo 'inter fuentidueña' en el partido 0 - 3 Los Rojillos C.A.O Alineación oficial del equipo 'Los Rojillos C.A.O' en el partido
0 - 1 Alfredo Horrillo (41')
0 - 2 Axeariko Furundarena (65')
0 - 3 Pau Guadiana (84')
inter fuentidueña Alineación oficial del equipo 'inter fuentidueña' en el partido 0 - 3 Los Rojillos C.A.O Alineación oficial del equipo 'Los Rojillos C.A.O' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
inter fuentidueña Alineación oficial del equipo 'inter fuentidueña' en el partido 3 - 1 Los Rojillos C.A.O Alineación oficial del equipo 'Los Rojillos C.A.O' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inter fuentidueña

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Raúl Sánchez Peralta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de fuentidueña.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de fuentidueña van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ereinotz Berakotxea va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de fuentidueña a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raúl Torres Cabrera va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Los Rojillos C.A.O

Goles Goles

  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Alfredo Horrillo posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): En José Elizondo encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Axeariko Furundarena només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Pau Guadiana va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Rojillos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Joakim Romarategi va quedar-se sol davant el porter Joan Enric Jubany, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Rojillos van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Joakim Romarategi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rojillos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Elizondo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sergio Matas al minut 43, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Silvio Pinar es va comportar com un juvenil al minut 67 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Joan Enric Jubany va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Alfredo Horrillo que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Felipe Vera després que el jugador de Rojillos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.