Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abisky6 club (435485) - Deportivo Baires (309282) » 530955948: T47/J1/VIII

Liga 530955948 Información oficial sobre el partido 530955948 en Hattrick

11.07.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VIII.1830 (179373)

LCataloniaClub Alineación oficial del equipo 'LCataloniaClub' en el partido 3 - 1 Deportivo Baires Alineación oficial del equipo 'Deportivo Baires' en el partido
0 - 1 Terencio Bergondo (8')
Gonzalo Navarro Ategui (9') 1 - 1
Ahmad Motawakil (38') 2 - 1
Santiago Guillén (47') 3 - 1
LCataloniaClub Alineación oficial del equipo 'LCataloniaClub' en el partido 3 - 1 Deportivo Baires Alineación oficial del equipo 'Deportivo Baires' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LCataloniaClub Alineación oficial del equipo 'LCataloniaClub' en el partido 3 - 0 Deportivo Baires Alineación oficial del equipo 'Deportivo Baires' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LCataloniaClub

Goles Goles

  • 109 Minuto 8 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Xavier Bolumar es va complicar la vida al minut 8 intentant esquivar Terencio Bergondo en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Baires, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Angel Petev entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al LCataloniaClub, un peu providencial d'en Gonzalo Navarro Ategui va situar el 1-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Baires. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ahmad Motawakil la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LCataloniaClub es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 38.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LCataloniaClub van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Santiago Guillén va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): LCataloniaClub va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Esquivel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Urbaneja.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Esquivel de LCataloniaClub la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ahmad Motawakil de LCataloniaClub va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): En Corsino Cerdán va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Deportivo Baires

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Marius-Adrian Corman va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Baires va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Boada va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Víctor Gabás va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.