Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bollicaos FC (1584634) - Torre Horadada C.F. (772970) » 530945403: T47/J9/VIII

Liga 530945403 Información oficial sobre el partido 530945403 en Hattrick

05.09.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / VIII.1774 (179317)

Bollicaos FC Alineación oficial del equipo 'Bollicaos FC' en el partido 2 - 2 Torre Horadada C.F. Alineación oficial del equipo 'Torre Horadada C.F.' en el partido
0 - 1 Joan Jordi Sallent (24')
0 - 2 Gonzalo Seras Blanco (38')
Félix Cabello Fernández (39') 1 - 2
Fidel Laguarda (78') 2 - 2
Bollicaos FC Alineación oficial del equipo 'Bollicaos FC' en el partido 2 - 2 Torre Horadada C.F. Alineación oficial del equipo 'Torre Horadada C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bollicaos FC Alineación oficial del equipo 'Bollicaos FC' en el partido 2 - 1 Torre Horadada C.F. Alineación oficial del equipo 'Torre Horadada C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,9 % 9,3 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bollicaos FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Félix Cabello Fernández, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Bollicaos.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 78, Fidel Laguarda de Bollicaos empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Bollicaos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Ascaso en un 1 contra 1 amb el porter Marco Sargatzke, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Bollicaos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eduardo Olarte, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bollicaos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Evarist Hostench va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Herve Extremadouro va estar a punt d'empatar per a Bollicaos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marco Sargatzke va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Néstor Gil de Bollicaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Tomás Rodrigo Cabezuelo de Bollicaos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fidel Laguarda va prendre el seu rol al minut 35.

Torre Horadada C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El La Torre va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Joan Jordi Sallent rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 24.
  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gonzalo Seras Blanco va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 38, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del La Torre, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Benvingut Cunill. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Ángel Rico es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paco Suabia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Diego Galván maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.