Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaResistanZ (1433846) - GLC Team (1456218) » 530938343: T47/J13/VIII

Liga 530938343 Información oficial sobre el partido 530938343 en Hattrick

03.10.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VIII.1729 (179272)

LaResistanZ Alineación oficial del equipo 'LaResistanZ' en el partido 5 - 2 GLC Team Alineación oficial del equipo 'GLC Team' en el partido
0 - 1 Hèctor Bessó (4')
Manolo Cavada (5') 1 - 1
1 - 2 José Manuel Hoces (16')
Francisco Hormaza (78') 2 - 2
Guillermo Guillot (80') 3 - 2
José Olmo (87') 4 - 2
Onésimo Andrade (88') 5 - 2
LaResistanZ Alineación oficial del equipo 'LaResistanZ' en el partido 5 - 2 GLC Team Alineación oficial del equipo 'GLC Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LaResistanZ Alineación oficial del equipo 'LaResistanZ' en el partido 6 - 1 GLC Team Alineación oficial del equipo 'GLC Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaResistanZ

Goles Goles

  • 113 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els jugadors del LaResistanZ amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 5, deixant Manolo Cavada en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del LaResistanZ s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco Hormaza que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 78 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 80 gràcies a la jugada de Guillermo Guillot, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Olmo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Onésimo Andrade es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Salvador Olarte va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LaResistanZ se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Arnau Viadé va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Basili de Gibert de LaResistanZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de LaResistanZ Salvador Olarte va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francisco Hormaza va entrar en el seu lloc.

GLC Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Team sabia com jugar al contraatac, i al minut 4, Hèctor Bessó va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, Team es va posar per davant amb un 1 - 2 quan José Manuel Hoces es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eriberto Botella de Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hug Florensà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jesús García de Llanilla probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.