Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jingles CF (125736) - San periquito de los palotes (1418087) » 530925632: T47/J5/VIII

Liga 530925632 Información oficial sobre el partido 530925632 en Hattrick

08.08.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VIII.1650 (179193)

Algania F.C. Alineación oficial del equipo 'Algania F.C.' en el partido 2 - 0 San periquito de los palotes Alineación oficial del equipo 'San periquito de los palotes' en el partido
Xurde Gea (30') 1 - 0
Gerardo Pintor (73') 2 - 0
Algania F.C. Alineación oficial del equipo 'Algania F.C.' en el partido 2 - 0 San periquito de los palotes Alineación oficial del equipo 'San periquito de los palotes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Algania F.C. Alineación oficial del equipo 'Algania F.C.' en el partido 4 - 0 San periquito de los palotes Alineación oficial del equipo 'San periquito de los palotes' en el partido
Tiene mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Algania F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gerardo Pintor sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Xurde Gea que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 en Gerardo Pintor va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Algania per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Bellón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Jesús Manuel Ayerdi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Algania se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xurde Gea va rematar alt.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Nahuel Nieto gairebé va marcar per a Algania des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Paredes per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Goiriz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Bellón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Goiriz al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nahuel Nieto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Miquel Jorquera de Algania va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

San periquito de los palotes

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Enric Cercós va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mario Martínez Blázquez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de periquito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 唐 (Tang) 伟汉 (Weihan) va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Soroa de periquito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, José Alberto Verano de periquito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Gilberto Verano de periquito va abandonar el terreny de joc després de 21 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nereo Chía va entrar en el seu lloc.