Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JOHN LOCKE F.C (1372348) - LOS PANCHOS DE LA SELVA (121503) » 530924096: T47/J13/VIII

Liga 530924096 Información oficial sobre el partido 530924096 en Hattrick

03.10.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VIII.1648 (179191)

JOHN LOCKE F.C Alineación oficial del equipo 'JOHN LOCKE F.C' en el partido 4 - 0 LOS PANCHOS DE LA SELVA Alineación oficial del equipo 'LOS PANCHOS DE LA SELVA' en el partido
Simón Gil (22') 1 - 0
Pedro Matute Robres (34') 2 - 0
Guillermo Ceresoles (65') 3 - 0
Javier Guelbás (76') 4 - 0
JOHN LOCKE F.C Alineación oficial del equipo 'JOHN LOCKE F.C' en el partido 4 - 0 LOS PANCHOS DE LA SELVA Alineación oficial del equipo 'LOS PANCHOS DE LA SELVA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
JOHN LOCKE F.C Alineación oficial del equipo 'JOHN LOCKE F.C' en el partido 7 - 1 LOS PANCHOS DE LA SELVA Alineación oficial del equipo 'LOS PANCHOS DE LA SELVA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOHN LOCKE F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Simón Gil, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): LOCKE va augmentar la diferència quan Pedro Matute Robres no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, LOCKE va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Guillermo Ceresoles, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): El gol de falta de Javier Guelbás sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 76 i ampliar l'avantatge de LOCKE a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Rafael Lerdo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Juan Gironda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): LOCKE es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor Igarzábal no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Martínez al camp.

LOS PANCHOS DE LA SELVA

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Roberto Jubitero hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Djalil Quabaj havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PANCHOS, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Djalil Quabaj va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Olaso de PANCHOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del PANCHOS puguin veure en Joaquim Bassas jugant de nou; ja que al minut 28 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Fernando Niño el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, David Llovet de PANCHOS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Martí Santiñà ocupà el lloc d'en Malo Prada al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de PANCHOS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, David Llovet va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.