Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alalpardo F.C. (122372) - Nacional stars (798474) » 530910775: T47/J13/VIII

Liga 530910775 Información oficial sobre el partido 530910775 en Hattrick

03.10.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VIII.1564 (179107)

Anteladu Dabanderin Alineación oficial del equipo 'Anteladu Dabanderin' en el partido 6 - 0 Nacional stars Alineación oficial del equipo 'Nacional  stars' en el partido
Raúl Hervías (14') 1 - 0
Carlos Ciller (34') 2 - 0
Guillermo Ibarburen (35') 3 - 0
Raúl Hervías (40') 4 - 0
Salva Gallego (44') 5 - 0
Tomás Liñán Rubio (78') 6 - 0
Anteladu Dabanderin Alineación oficial del equipo 'Anteladu Dabanderin' en el partido 6 - 0 Nacional stars Alineación oficial del equipo 'Nacional  stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Anteladu Dabanderin Alineación oficial del equipo 'Anteladu Dabanderin' en el partido 4 - 1 Nacional stars Alineación oficial del equipo 'Nacional  stars' en el partido
Tiene suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anteladu Dabanderin

Goles Goles

  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Aracelio Maestre encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Raúl Hervías anotar per a Dabanderin el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Dabanderin va augmentar la diferència quan Carlos Ciller no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dabanderin va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guillermo Ibarburen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Dabanderin va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raúl Hervías, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Salva Gallego de Dabanderin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Dabanderin va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tomás Liñán Rubio va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 64 podia haver acabat en gol, però Manuel Quiroga va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Afonso Rodas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Manuel Quiroga va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salva Gallego de Dabanderin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Eduard Atanasov de Dabanderin va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Hervías de Dabanderin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Dabanderin puguin veure en 朱 (Zhu) 可清 (Keqing) jugant de nou; ja que al minut 38 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Eduard Atanasov el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Afonso Rodas ocupà el lloc d'en Santi Noriega al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Dabanderin quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Dabanderin es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raúl Hervías no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marc Isart al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Guillermo Ibarburen estava fent un bon partit.

Nacional stars

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): David Terrona va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 55.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Idir Maadri de Nacional va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Óscar Campos-Molinas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Adrián Páramo.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de Nacional, en Pere Vinyoli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Idir Maadri va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adrián Páramo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.