Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alalpardo F.C. (122372) - Aymami Moretti F.C. (1419232) » 530910724: T47/J1/VIII

Liga 530910724 Información oficial sobre el partido 530910724 en Hattrick

11.07.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VIII.1564 (179107)

Anteladu Dabanderin Alineación oficial del equipo 'Anteladu Dabanderin' en el partido 5 - 3 Killer of Illusions Alineación oficial del equipo 'Killer of Illusions' en el partido
Jesús Galeote (43') 1 - 0
1 - 1 Juan Laraña (44')
1 - 2 Antonio Valero Gómez (48')
Santi Noriega (74') 2 - 2
Tomás Liñán Rubio (81') 3 - 2
3 - 3 Odín Olalalde (85')
Jesús Galeote (86') 4 - 3
Carlos Ciller (88') 5 - 3
Anteladu Dabanderin Alineación oficial del equipo 'Anteladu Dabanderin' en el partido 5 - 3 Killer of Illusions Alineación oficial del equipo 'Killer of Illusions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Anteladu Dabanderin Alineación oficial del equipo 'Anteladu Dabanderin' en el partido 6 - 3 Killer of Illusions Alineación oficial del equipo 'Killer of Illusions' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,3 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anteladu Dabanderin

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dabanderin contenien la respiració mentre en Jesús Galeote s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Santi Noriega va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 74.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passats 81 minuts, Tomás Liñán Rubio, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Dabanderin es posava per davant!
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Corria el minut 86 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Galeote, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos Ciller es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Illusions. La jugada d'estratègia del Dabanderin per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jesús Galeote va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Pantoja de Dabanderin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador Guillermo Ibarburen de Dabanderin es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de Dabanderin, en Guillermo Ibarburen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Killer of Illusions

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 44 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Juan Laraña marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Antonio Valero Gómez va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 85 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Odín Olalalde.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Illusions va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emil Almăjanu va desviar el xut final de Eudald Parramona després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Carlos Ciller haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Illusions al minut 42.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 43 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lluís Maria Mahiques va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep David Mestres de Illusions va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Antonio Valero Gómez de Illusions s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Antonio Valero Gómez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Odín Olalalde. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.