Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mil ongasvar ias (124424) - Albinyanenc dessconegut (1595657) » 530904962: T47/J7/VIII

Liga 530904962 Información oficial sobre el partido 530904962 en Hattrick

22.08.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VIII.1532 (179075)

Mil ongasvar ias Alineación oficial del equipo 'Mil ongasvar ias' en el partido 3 - 2 Albinyanenc dessconegut Alineación oficial del equipo 'Albinyanenc dessconegut' en el partido
David Laguyas (4') 1 - 0
1 - 1 Bru Gruartmoner (7')
Víctor Ferrarons (27') 2 - 1
Alberto Sanz Delfa (86') 3 - 1
3 - 2 Jorge Cuadérnigas (88')
Mil ongasvar ias Alineación oficial del equipo 'Mil ongasvar ias' en el partido 3 - 2 Albinyanenc dessconegut Alineación oficial del equipo 'Albinyanenc dessconegut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mil ongasvar ias Alineación oficial del equipo 'Mil ongasvar ias' en el partido 1 - 2 Albinyanenc dessconegut Alineación oficial del equipo 'Albinyanenc dessconegut' en el partido
Tiene suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mil ongasvar ias

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joel Toneu va treure un córner llarg cap al segon pal que en David Laguyas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): ongasvar s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Víctor Ferrarons per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alberto Sanz Delfa va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): ongasvar van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Joel Toneu no va ser gens encertat.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Magnus Heinitz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ongasvar, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Magnus Heinitz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Magnus Heinitz va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Víctor Ferrarons, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Murua de ongasvar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Jabariego de ongasvar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Inocencio Ciga va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Albinyanenc dessconegut

Goles Goles

  • 160 Minuto 7 (Gol de falta): A.D.C.F, al minut 7, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Bru Gruartmoner.
  • 117 Minuto 88 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Joel Toneu, que quasi sense aire va regalar la pilota a Jorge Cuadérnigas de A.D.C.F, que, amb energies de reserva, va fer el 3 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 11 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro Fernán, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Einar Pedrosa de A.D.C.F es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Einar Pedrosa de A.D.C.F va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.