Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Esportiva Cracks (486774) - Asturias Patria Querida C.F. (434409) » 530904762: T47/J14/VIII

Liga 530904762 Información oficial sobre el partido 530904762 en Hattrick

10.10.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / VIII.1528 (179071)

Unió Esportiva Cracks Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Cracks' en el partido 3 - 2 Asturias Patria Querida C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturias Patria Querida C.F.' en el partido
0 - 1 Víctor Neruda (7')
Aracelio Pinedo (28') 1 - 1
Alfonso Diezma Dillanes (36') 2 - 1
Iván Beamud (42') 3 - 1
3 - 2 Ione Calatañazor (65')
Unió Esportiva Cracks Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Cracks' en el partido 3 - 2 Asturias Patria Querida C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturias Patria Querida C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Unió Esportiva Cracks Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Cracks' en el partido 3 - 1 Asturias Patria Querida C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturias Patria Querida C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió Esportiva Cracks

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Aracelio Pinedo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 28.
  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 36, Gabriel Isasi va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Alfonso Diezma Dillanes que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Iván Beamud va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diego Callero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Iván Beamud va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Bogdan Kuzmanov, jugador de Esportiva, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 18. Angelo Desgual, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Miguel Maristany de Esportiva va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Imanol Cirna va prendre el seu rol al minut 40.

Asturias Patria Querida C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Èric Guiu va anar a parar al cap de Víctor Neruda que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Asturias el 0 - 1.
  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Ione Calatañazor va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Asturias que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Faust Moix, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 260 Minuto 38 (Ocasión de falta): El jugador visitant Faust Moix va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 38 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Asturias va estar a punt d'empatar al 80 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Robert Matavera que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Neruda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.