Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reillon F.C. (1430867) - Leganés Stars (487758) » 530889161: T47/J12/VIII

Liga 530889161 Información oficial sobre el partido 530889161 en Hattrick

26.09.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / VIII.1435 (178978)

Reillon F.C. Alineación oficial del equipo 'Reillon F.C.' en el partido 0 - 4 Leganés Stars Alineación oficial del equipo 'Leganés Stars' en el partido
0 - 1 Víctor Tárano (11')
0 - 2 Pedro Grub (27')
0 - 3 Francesc Tutusaus (75')
0 - 4 Francesc Tutusaus (83')
Reillon F.C. Alineación oficial del equipo 'Reillon F.C.' en el partido 0 - 4 Leganés Stars Alineación oficial del equipo 'Leganés Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reillon F.C. Alineación oficial del equipo 'Reillon F.C.' en el partido 5 - 1 Leganés Stars Alineación oficial del equipo 'Leganés Stars' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reillon F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Reillon van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Nastasio Ruibarbo no va ser gens encertat.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Vladislav Aitov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Reillon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Reillon va estar a punt d'arribar en un córner. En Nicanor Querol va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Guillem Cataluña va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 71 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): El jugador de Reillon Vladislav Aitov va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Raúl Illescas va entrar en el seu lloc.

Leganés Stars

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Víctor Tárano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Pedro Grub va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 75 pels visitants. En Francesc Tutusaus va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, una falta xutada per Francesc Tutusaus va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a Leganés. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Leganés va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan José Terán va desviar el xut final de Damian Latsaldebea després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Sergio Molina de Leganés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Leganés, en Sansón Lequerica, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.