Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.A Maracaibo F.C (310456) - Spartak de Ares (995362) » 530853766: T47/J3/VIII

Liga 530853766 Información oficial sobre el partido 530853766 en Hattrick

25.07.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VIII.1227 (178770)

U.A Maracaibo F.C Alineación oficial del equipo 'U.A Maracaibo F.C' en el partido 0 - 2 Spartak de Ares Alineación oficial del equipo 'Spartak de Ares' en el partido
0 - 1 Tudor Rostaş (30')
0 - 2 Tudor Rostaş (76')
U.A Maracaibo F.C Alineación oficial del equipo 'U.A Maracaibo F.C' en el partido 0 - 2 Spartak de Ares Alineación oficial del equipo 'Spartak de Ares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.A Maracaibo F.C Alineación oficial del equipo 'U.A Maracaibo F.C' en el partido 2 - 2 Spartak de Ares Alineación oficial del equipo 'Spartak de Ares' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.A Maracaibo F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Borislav Kúrdzhov va poder marcar per a Maracaibo en un servei de cantonada picat per en Lorenzo Poli quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Pep Estorach del Maracaibo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Maracaibo Imeldo Rodrigo quasi va assolir l'empat al minut 47 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Gregorio Roca de Maracaibo va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Krasimir Savov va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Imeldo Rodrigo de Maracaibo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio Escolano va prendre el seu rol al minut 82.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Xevi Renyer que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Nazario Orozco Martel probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Spartak de Ares

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Tudor Rostaş va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 76 (Gol de falta): Tudor Rostaş va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a SPK Ares gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jaume Garcera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roger Perelló. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Urruchua de SPK Ares es va guanyar la targeta groga merescudament.