Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gonza (1456761) - Racing Lobos 2.0 (123878) » 530853715: T47/J5/VIII

Liga 530853715 Información oficial sobre el partido 530853715 en Hattrick

08.08.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VIII.1226 (178769)

Gonza Alineación oficial del equipo 'Gonza' en el partido 4 - 1 NachoVidal_Team Alineación oficial del equipo 'NachoVidal_Team' en el partido
Don Pepe Zuquilanda (19') 1 - 0
Dimas Allegue (26') 2 - 0
Alfonso Olmedo Bazán (49') 3 - 0
Alfonso Olmedo Bazán (78') 4 - 0
4 - 1 Emilio Morón (85')
Gonza Alineación oficial del equipo 'Gonza' en el partido 4 - 1 NachoVidal_Team Alineación oficial del equipo 'NachoVidal_Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gonza Alineación oficial del equipo 'Gonza' en el partido 2 - 3 NachoVidal_Team Alineación oficial del equipo 'NachoVidal_Team' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 13,9 % 61,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gonza

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Una falta al minut 19 va provocar un lliure directe. Don Pepe Zuquilanda el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dimas Allegue, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alfonso Olmedo Bazán rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gonzalo Cendán, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Alfonso Olmedo Bazán de Gonza va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kelvin Figgis per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Raimundez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Juan Ubilla gairebé va marcar per a Gonza des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Torres Calvillo de Gonza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Gonza va fer una substitució al minut 86. Alfonso Olmedo Bazán va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alejandro Nieva.

NachoVidal_Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Emilio Morón de NachoVidal_Team va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dani Majó ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Dani Majó va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Cristian David Méndez Castro es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 53, però el porter va aturar el seu xut.