Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ebepe (799808) - Tenerife al Poder (1599297) » 530813140: T47/J1/VIII

Liga 530813140 Información oficial sobre el partido 530813140 en Hattrick

11.07.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VIII.988 (54789)

HdS Alineación oficial del equipo 'HdS' en el partido 1 - 2 Tenerife al Poder Alineación oficial del equipo 'Tenerife al Poder' en el partido
0 - 1 José Abadía (74')
Enrique Martel Osborne (84') 1 - 1
1 - 2 Francisco Elgueta (85')
HdS Alineación oficial del equipo 'HdS' en el partido 1 - 2 Tenerife al Poder Alineación oficial del equipo 'Tenerife al Poder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HdS Alineación oficial del equipo 'HdS' en el partido 3 - 0 Tenerife al Poder Alineación oficial del equipo 'Tenerife al Poder' en el partido
Tiene mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HdS

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del HdS amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Enrique Martel Osborne en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En 郭 (Guo) 延凯 (Yankai) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Enrique Martel Osborne va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HdS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El HdS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mauro Gómez Martelo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Yordan Geranov de HdS va intentar batre la porteria rival al minut 87 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Yordan Geranov de HdS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tenerife al Poder

Goles Goles

  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Tenerife va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 74. José Abadía va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Enrique Martel Osborne no va poder aturar Francisco Elgueta de Tenerife, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 85 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Mauregato Osuna de Tenerife, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 50, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Chema Carenas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Yebra estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, José Abadía de Tenerife es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.