Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arnado CF (438343) - Cervezas Duff (1372426) » 530802643: T47/J5/VIII

Liga 530802643 Información oficial sobre el partido 530802643 en Hattrick

08.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VIII.921 (54722)

Arnado CF Alineación oficial del equipo 'Arnado CF' en el partido 2 - 2 Lillo del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Lillo del Bierzo' en el partido
José Pacheco (4') 1 - 0
1 - 1 Andi Frijan (34')
1 - 2 Nelson Cubaque (72')
Turieno García Ortiz (87') 2 - 2
Arnado CF Alineación oficial del equipo 'Arnado CF' en el partido 2 - 2 Lillo del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Lillo del Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arnado CF Alineación oficial del equipo 'Arnado CF' en el partido 2 - 1 Lillo del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Lillo del Bierzo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,8 % 12,9 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arnado CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Arnado prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en José Pacheco va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): En Peruxu Melchor va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Turieno García Ortiz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Turieno García Ortiz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Arnado va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Peciña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ramon Albis.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Pacheco de Arnado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Georgi Penkov de Arnado va abandonar el terreny de joc després de 15 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jusèp Brossa va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Xesco Vilatge estava fent un bon partit.

Lillo del Bierzo

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Andi Frijan va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Bierzo va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Felipe Guzmán, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Nelson Cubaque que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Bierzo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Samuel Guillot es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bierzo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diógenes Gruilles, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Diógenes Gruilles, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Diógenes Gruilles va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26 de partit, el jugador Samuel Guillot de Bierzo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Óscar Ruiz de Bierzo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hilario Izutarregui va prendre el seu rol al minut 86.