Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charlton City (1366128) - TK_Katana (1591434) » 530795890: T47/J8/VIII

Liga 530795890 Información oficial sobre el partido 530795890 en Hattrick

29.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VIII.882 (54683)

Charlton City Alineación oficial del equipo 'Charlton City' en el partido 2 - 4 el medio campista Alineación oficial del equipo 'el medio campista' en el partido
0 - 1 Marco Aurelio Yanes (35')
0 - 2 José Francisco Campdepadrós (37')
Fernando Folgons (59') 1 - 2
1 - 3 Marco Aurelio Yanes (66')
Sergio Junquera Cano (85') 2 - 3
2 - 4 Marco Aurelio Yanes (86')
Charlton City Alineación oficial del equipo 'Charlton City' en el partido 2 - 4 el medio campista Alineación oficial del equipo 'el medio campista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Charlton City Alineación oficial del equipo 'Charlton City' en el partido 1 - 2 el medio campista Alineación oficial del equipo 'el medio campista' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charlton City

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Charlton van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Fernando Folgons.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Charlton van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Sergio Junquera Cano en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Félix Llano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Armando Alicante haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Charlton al minut 61.

el medio campista

Goles Goles

  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Marco Aurelio Yanes posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en José Francisco Campdepadrós de campista va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al campista per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 66. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Marco Aurelio Yanes. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): campista va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Marco Aurelio Yanes va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): campista va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Banin Sánchez-Girón va desviar el xut final de Telémaco Quelle després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oriol Esquirol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Armando Alicante va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Banin Sánchez-Girón va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Aurelio Yanes de campista es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Fernando Centurión de campista va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Héctor Benedito va prendre el seu rol al minut 30.