Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vulcano Owls (307888) - Manuso CF (313187) » 530795123: T47/J3/VIII

Liga 530795123 Información oficial sobre el partido 530795123 en Hattrick

25.07.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VIII.880 (54681)

BADALONA TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'BADALONA TEAM F.C.' en el partido 2 - 2 Manuso CF Alineación oficial del equipo 'Manuso CF' en el partido
Alejandro Sable (12') 1 - 0
Xavi Reguart (38') 2 - 0
2 - 1 Pavel-Dan Horaicu (49')
2 - 2 Pavel-Dan Horaicu (76')
BADALONA TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'BADALONA TEAM F.C.' en el partido 2 - 2 Manuso CF Alineación oficial del equipo 'Manuso CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
BADALONA TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'BADALONA TEAM F.C.' en el partido 7 - 2 Manuso CF Alineación oficial del equipo 'Manuso CF' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BADALONA TEAM F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Alejandro Sable, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Xavi Reguart va augmentar l'avantatge de BADALONA a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Al minut 41, Jorge Aguilar gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BADALONA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xavi Reguart, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jesús Àngel Bansells de BADALONA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 34 va fer que Fernando Viejo de BADALONA hagués d'abandonar el terreny de joc. Ladislau Castrocaldelas va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Manuso CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mauro Palafox Tabuenca la va rematar Pavel-Dan Horaicu amb una magnífica volea que va fer pujar per a Manuso el 2 - 1.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador visitant Pavel-Dan Horaicu va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 76 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Manuso van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Molla, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Daniel Molla va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Antonio Carapío no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Luis Mari Campoo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 64, en un 1 contra 1 amb el porter, però Antonio Carapío va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mauro Palafox Tabuenca des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Mari Campoo de Manuso es va guanyar la targeta groga merescudament.