Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lantueno FC (1430756) - sporting del coto (1371489) » 530792102: T47/J14/VIII

Liga 530792102 Información oficial sobre el partido 530792102 en Hattrick

10.10.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / VIII.861 (54662)

Los Mirines Chiquinines Alineación oficial del equipo 'Los Mirines Chiquinines' en el partido 3 - 1 sporting del coto Alineación oficial del equipo 'sporting del coto' en el partido
0 - 1 Daniel Hernáiz (13')
Alfonso Andrades (44') 1 - 1
Pedro Mellado (54') 2 - 1
Luis Crespán (87') 3 - 1
Los Mirines Chiquinines Alineación oficial del equipo 'Los Mirines Chiquinines' en el partido 3 - 1 sporting del coto Alineación oficial del equipo 'sporting del coto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Mirines Chiquinines Alineación oficial del equipo 'Los Mirines Chiquinines' en el partido 3 - 3 sporting del coto Alineación oficial del equipo 'sporting del coto' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mirines Chiquinines

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Chiquinines equilibrava la balança al minut 44. En Alfonso Andrades, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chiquinines contenien la respiració mentre en Pedro Mellado s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis Crespán va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Luis Cayas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfonso Andrades de Chiquinines va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Luis Crespán que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Luis Cayas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Gil de Gibaja. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pedro Mellado va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Jorge Herrera gairebé va marcar per a Chiquinines des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Rubén Gil de Vivero de Chiquinines va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Gil de Gibaja va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Julián Muro de Chiquinines va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jorge Herrera va prendre el seu rol al minut 89.

sporting del coto

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): sporting agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniel Hernáiz amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maximiliano Somalo.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Pablo Castilla de sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Savin Paulişan, de sporting, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Félix Cabello el va substituir.