Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viva el rojerio (1416209) - anderzeus fc (312395) » 530786163: T47/J5/VIII

Liga 530786163 Información oficial sobre el partido 530786163 en Hattrick

08.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VIII.827 (54628)

Pinetell F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinetell F.C.' en el partido 0 - 2 Galiza Canibal Alineación oficial del equipo 'Galiza Canibal' en el partido
0 - 1 Juan Maza (33')
0 - 2 Santiago Barbado (73')
Pinetell F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinetell F.C.' en el partido 0 - 2 Galiza Canibal Alineación oficial del equipo 'Galiza Canibal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pinetell F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinetell F.C.' en el partido 1 - 2 Galiza Canibal Alineación oficial del equipo 'Galiza Canibal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinetell F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 52 minuts, en Eduard Palau no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Juan José Naharro marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Ignacio Sáenz Díez que va xutar a fora per molt poc.

Galiza Canibal

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Juan Maza rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alberto Paternina, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Santiago Barbado va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Canibal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ricardo Del Barrio no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Amado Moya estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Álvaro Tío de Canibal va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Maza va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Álvaro Tío de Canibal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Era el minut 15 quan després d'una dura entrada, el jugador Alberto Paternina de Canibal s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Odilón Fuentearmejil ocupà el lloc d'en Titi Matei al 65 minuts, dos minuts després que el jugador de Canibal quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.