Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.d. catalanitos (436300) - Vulca team (1592864) » 530773033: T47/J13/VIII

Liga 530773033 Información oficial sobre el partido 530773033 en Hattrick

03.10.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VIII.745 (54546)

Pechuga SAD Alineación oficial del equipo 'Pechuga SAD' en el partido 3 - 0 Vulca team Alineación oficial del equipo 'Vulca team' en el partido
Lázaro Ibros (20') 1 - 0
Virgilio Albero (28') 2 - 0
Purdentzi Auzmendi (80') 3 - 0
Pechuga SAD Alineación oficial del equipo 'Pechuga SAD' en el partido 3 - 0 Vulca team Alineación oficial del equipo 'Vulca team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pechuga SAD Alineación oficial del equipo 'Pechuga SAD' en el partido 4 - 0 Vulca team Alineación oficial del equipo 'Vulca team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pechuga SAD

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Lázaro Ibros rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alfredo Lavado, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pechuga a 2 - 0. Virgilio Albero va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Purdentzi Auzmendi va augmentar la diferència de Pechuga a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vulca. La jugada d'estratègia del Pechuga per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Virgilio Albero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 234 Minuto 23 (Ocasión de penalti): En Purdentzi Auzmendi va llançar un penal al minut 23. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Purdentzi Auzmendi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramon Jesús Vall-llobera de Pechuga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vulca team

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 58, quan un error defensiu va deixar Juan Argüelles completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vulca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Claudi Joaniquet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Argüelles.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Àlex Falip va sortir coix del terreny de joc, substituït per Andrea Masseretti. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Toño Añazco no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Fernando González Estefaní. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.