Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak de Risa (1457445) - RayUnderhill F.C (771932) » 530766596: T47/J4/VIII

Liga 530766596 Información oficial sobre el partido 530766596 en Hattrick

01.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VIII.706 (54507)

Caroli-Daved Alineación oficial del equipo 'Caroli-Daved' en el partido 2 - 1 basauri team Alineación oficial del equipo 'basauri team' en el partido
Joel Benazet (3') 1 - 0
1 - 1 Marc Riu (47')
Gonzalo Henin (77') 2 - 1
Caroli-Daved Alineación oficial del equipo 'Caroli-Daved' en el partido 2 - 1 basauri team Alineación oficial del equipo 'basauri team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Caroli-Daved Alineación oficial del equipo 'Caroli-Daved' en el partido 3 - 2 basauri team Alineación oficial del equipo 'basauri team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,9 % 20,0 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caroli-Daved

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joel Benazet de Caroli-Daved va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): En Gerardo Nafría entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Caroli-Daved, un peu providencial d'en Gonzalo Henin va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Caroli-Daved va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 62 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Renato Sisterón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Renato Sisterón de Caroli-Daved amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Luis Calero de Caroli-Daved la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joel Benazet.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Kepa Villa ocupà el lloc d'en Rafael Cafranga al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Caroli-Daved quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Era el minut 76 quan després d'una dura entrada, el jugador Kepa Villa de Caroli-Daved s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

basauri team

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Miguel Guazola va treure un córner llarg cap al segon pal que en Marc Riu, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Tomás Despujol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Es duien 48 minuts de partit jugats quan Daniel Montanyà va estar a punt de posar per davant a basauri amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Moncada Maza va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones