Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Marco (990102) - FORUM LANGREO (990550) » 530762220: T47/J8/VIII

Liga 530762220 Información oficial sobre el partido 530762220 en Hattrick

29.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VIII.682 (54483)

bUrUmbU Alineación oficial del equipo 'bUrUmbU ' en el partido 1 - 3 Fabianos Alineación oficial del equipo 'Fabianos' en el partido
David Ruiz Guillén (28') 1 - 0
1 - 1 Diego Eguía (84')
1 - 2 Víctor Herráiz (85')
1 - 3 欧阳 (Ouyang) 斌威 (Binwei) (89')
bUrUmbU Alineación oficial del equipo 'bUrUmbU ' en el partido 1 - 3 Fabianos Alineación oficial del equipo 'Fabianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bUrUmbU Alineación oficial del equipo 'bUrUmbU ' en el partido 2 - 1 Fabianos Alineación oficial del equipo 'Fabianos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bUrUmbU

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de David Ruiz Guillén, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Amils Pibernat va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Fidel Ventayol va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Rafael Góngora, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Burumbu ho intentava per la dreta per mitjà de Enrique Amils Pibernat, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ioan-Eugen Poplăcean de Burumbu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Saenz Moreno es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Amils Pibernat de Burumbu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Rodrigo Lizardo ocupà el lloc d'en Enrique Amils Pibernat al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Burumbu quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Fabianos

Goles Goles

  • 160 Minuto 84 (Gol de falta): Diego Eguía va empatar per a Fabianos, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Víctor Herráiz de Fabianos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): 欧阳 (Ouyang) 斌威 (Binwei) va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Fabianos.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Valentín Calante quasi aconsegueix empatar per Fabianos al minut 41, però José Folguer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, 欧阳 (Ouyang) 斌威 (Binwei) es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Eufemio Piteira de Fabianos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Herráiz.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Fabianos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Agustín Utribe no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Diego Galdeano al camp.
  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Dídac Taberner, jugador de Fabianos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 38. Eufemio Piteira, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Diego Galdeano de Fabianos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.