Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pasqualito's (441020) - Bierzo Roebucks (1369951) » 530747936: T47/J10/VIII

Liga 530747936 Información oficial sobre el partido 530747936 en Hattrick

12.09.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / VIII.596 (54397)

protomiserias f. c. Alineación oficial del equipo 'protomiserias f. c.' en el partido 1 - 1 Jol&Bre Alineación oficial del equipo 'Jol&Bre' en el partido
0 - 1 Pere Lluís Fusta (68')
Arnoldo Gontad (83') 1 - 1
protomiserias f. c. Alineación oficial del equipo 'protomiserias f. c.' en el partido 1 - 1 Jol&Bre Alineación oficial del equipo 'Jol&Bre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
protomiserias f. c. Alineación oficial del equipo 'protomiserias f. c.' en el partido 1 - 3 Jol&Bre Alineación oficial del equipo 'Jol&Bre' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

protomiserias f. c.

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del protomiserias s'esgargamellaven dempeus per esperonar Arnoldo Gontad que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 83 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Martí Genís va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de protomiserias.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a protomiserias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lope Sanguino, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de protomiserias van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergi Vivé va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Jeroni Múria va estar a punt d'empatar per a protomiserias quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Charlie Meyer va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17, Pedro Manuel Campoo de protomiserias es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Jol&Bre

Goles Goles

  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pere Lluís Fusta quedar desmarcat i marcar per a Jol&Bre al minut 68. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jan Špak que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Romildo Moyano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jan Špak ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Marcos Guiñazo de Jol&Bre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anaia Azelain es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Guiñazo de Jol&Bre va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".