Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palomares (310551) - Royal Academy Redux (308702) » 530724903: T47/J8/VIII

Liga 530724903 Información oficial sobre el partido 530724903 en Hattrick

29.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VIII.458 (54259)

Los Peleones Alineación oficial del equipo 'Los Peleones' en el partido 3 - 4 Chinorros CF Alineación oficial del equipo 'Chinorros CF' en el partido
0 - 1 Rafael Zubía (30')
Arco Kleinsma (39') 1 - 1
1 - 2 Basarri Etxegiberri (59')
Diego Gradín (85') 2 - 2
2 - 3 Nikos Kountourantzis (87')
2 - 4 Roberto Torres Alonso (88')
Emil Žáček (89') 3 - 4
Los Peleones Alineación oficial del equipo 'Los Peleones' en el partido 3 - 4 Chinorros CF Alineación oficial del equipo 'Chinorros CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Peleones Alineación oficial del equipo 'Los Peleones' en el partido 2 - 1 Chinorros CF Alineación oficial del equipo 'Chinorros CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Peleones

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Arco Kleinsma va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Peleones empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Diego Gradín de Peleones va aconseguir igualar el partit al minut 85, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Emil Žáček es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Javier Piedrolas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Prudenci Puigdevall i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Peleones, però el xut de Javier Piedrolas va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Emil Žáček de Peleones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Peleones puguin veure en Salvador Umaña jugant de nou; ja que al minut 43 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Diego Gradín el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Pedro Salazar Cabrera va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Peleones estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Jesús Galíndez ocupà el lloc d'en Isaac Gramona al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Peleones quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Chinorros CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Rafael Zubía va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Amb 59 minuts jugats, Basarri Etxegiberri de Chinorros va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, Octavio Moraña va pentinar un córner cap al segon pal que Nikos Kountourantzis va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Chinorros per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 88. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Roberto Torres Alonso. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ignacio Vieira va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Emil Žáček per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Octavio Moraña de Chinorros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikos Kountourantzis.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Vieira de Chinorros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Basarri Etxegiberri de Chinorros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de Chinorros Octavio Moraña va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Hadrián Carpinteiro va entrar en el seu lloc.