Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lg leones (1456196) - The North Team (308055) » 530711000: T47/J2/VIII

Liga 530711000 Información oficial sobre el partido 530711000 en Hattrick

18.07.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VIII.374 (54175)

Wembley's Nois Alineación oficial del equipo 'Wembley's Nois' en el partido 0 - 2 REALBETISBALOMPIE Alineación oficial del equipo 'REALBETISBALOMPIE' en el partido
0 - 1 Cristian Rosell (38')
0 - 2 Agustín Estébanez (87')
Wembley's Nois Alineación oficial del equipo 'Wembley's Nois' en el partido 0 - 2 REALBETISBALOMPIE Alineación oficial del equipo 'REALBETISBALOMPIE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wembley's Nois Alineación oficial del equipo 'Wembley's Nois' en el partido 0 - 4 REALBETISBALOMPIE Alineación oficial del equipo 'REALBETISBALOMPIE' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wembley's Nois

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Manuel Ribera va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcel Barrés de Wembleys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 24 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marcel Barrés va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Ignacio Zumalacarregui es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

REALBETISBALOMPIE

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Cristian Rosell va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 38 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, REALBETISBALOMPIE va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Agustín Estébanez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): REALBETISBALOMPIE va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Juan Carlos Camango va quedar-se sol davant el porter Ignacio Zumalacarregui, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Damián Vera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el REALBETISBALOMPIE va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Damián Vera s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Damián Vera va ser clau en la jugada d'atac de REALBETISBALOMPIE al minut 79, quan ell mateix va fer una passada brutal a Agustín Estébanez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Damián Vera de REALBETISBALOMPIE va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Agustín Estébanez de REALBETISBALOMPIE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Juan Carlos Camango de REALBETISBALOMPIE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Camango va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que REALBETISBALOMPIE va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.