Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LCDA FC (1431033) - Heavyñecos (437766) » 530708106: T47/J2/VIII

Liga 530708106 Información oficial sobre el partido 530708106 en Hattrick

18.07.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VIII.358 (54159)

Mangarrufos Alineación oficial del equipo 'Mangarrufos' en el partido 1 - 3 Hbl Alineación oficial del equipo 'Hbl' en el partido
0 - 1 Paciano Sio (3')
Paco Fornels (22') 1 - 1
1 - 2 Steven Shackelford (82')
1 - 3 Guillermo Zarpas (87')
Mangarrufos Alineación oficial del equipo 'Mangarrufos' en el partido 1 - 3 Hbl Alineación oficial del equipo 'Hbl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mangarrufos Alineación oficial del equipo 'Mangarrufos' en el partido 1 - 2 Hbl Alineación oficial del equipo 'Hbl' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mangarrufos

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Mangarrufos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Paco Fornels va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guillermo Ramírez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Mangarrufos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Fabián Vera va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Xiker Anagoiti quasi marca en una jugada assajada de córner que Víctor Espeitx havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Fornels es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Fornels es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Mangarrufos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gion Gaeddert no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tesifonte Velando al camp.

Hbl

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Hbl Paciano Sio va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Steven Shackelford que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Hbl.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Hbl va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Guillermo Zarpas, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, el Hbl va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Nicolás Ribera Murcia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Hbl va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manolo Ciguri va desviar el xut final de Paciano Sio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Guillermo Zarpas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Zarpas de Hbl va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Quadra-Salcedo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Krystian Grond de Hbl va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.