Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD. AZUARA (1458049) - EMMANUEL C.F (436143) » 530693136: T47/J2/VIII

Liga 530693136 Información oficial sobre el partido 530693136 en Hattrick

18.07.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VIII.269 (54070)

Veteranos Leñeros C.F Alineación oficial del equipo 'Veteranos Leñeros C.F' en el partido 2 - 3 EMMANUEL C.F Alineación oficial del equipo 'EMMANUEL C.F' en el partido
Gonçal Belenguer (35') 1 - 0
1 - 1 Maurizio Martucci (43')
1 - 2 翟 (Zhai) 双晶 (Shuangjing) (72')
Juan Francisco Barahona (81') 2 - 2
2 - 3 Alejandro Casanavate (87')
Veteranos Leñeros C.F Alineación oficial del equipo 'Veteranos Leñeros C.F' en el partido 2 - 3 EMMANUEL C.F Alineación oficial del equipo 'EMMANUEL C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Veteranos Leñeros C.F Alineación oficial del equipo 'Veteranos Leñeros C.F' en el partido 5 - 1 EMMANUEL C.F Alineación oficial del equipo 'EMMANUEL C.F' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veteranos Leñeros C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Gonçal Belenguer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Veteranos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Juan Francisco Barahona en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francisco Elormendi al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andu Beingoetxea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Antxoritz Arrosagarai va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Veteranos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelmouqaddim Assa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, 庄 (Zhuang) 泰来 (Tailai) de Veteranos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 庄 (Zhuang) 泰来 (Tailai) es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Ramón Tenorio es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Abdelmouqaddim Assa.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Jorge Sojo de Veteranos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Andu Beingoetxea va prendre el seu rol al minut 39.

EMMANUEL C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Maurizio Martucci, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 43.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en 翟 (Zhai) 双晶 (Shuangjing) va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip EMMANUEL va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alejandro Casanavate va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): EMMANUEL va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Antonio Margio es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de EMMANUEL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emilio Sayavera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Justo Rovira, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Justo Rovira va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.