Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cannigia Inocente (1599881) - nikaelas fc (794435) » 530691742: T47/J4/VIII

Liga 530691742 Información oficial sobre el partido 530691742 en Hattrick

01.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VIII.259 (54060)

Galaicos fc Alineación oficial del equipo 'Galaicos fc' en el partido 0 - 3 Gijón Vallecas Alineación oficial del equipo 'Gijón Vallecas' en el partido
0 - 1 Ahmad Khidiwi (22')
0 - 2 Salvador Quevedo (35')
0 - 3 Óscar García de Zuñiga (69')
Galaicos fc Alineación oficial del equipo 'Galaicos fc' en el partido 0 - 3 Gijón Vallecas Alineación oficial del equipo 'Gijón Vallecas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Galaicos fc Alineación oficial del equipo 'Galaicos fc' en el partido 2 - 3 Gijón Vallecas Alineación oficial del equipo 'Gijón Vallecas' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaicos fc

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Galaicos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Aldalibar Quintana va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Manuel Sanz Mateo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Joseba Xabier Olalde. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Galaicos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Adolf Bernadet va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Joseba Xabier Olalde va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Sanz Mateo de Galaicos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Yeste Serrano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Jesús Vera Cordero de Galaicos va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sansón Avión va entrar en el seu lloc.

Gijón Vallecas

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ahmad Khidiwi que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vallecas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Salvador Quevedo es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Passaven 69 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Óscar García de Zuñiga va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Ahmad Khidiwi va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Pangua va intentar anar-se'n per velocitat al minut 14 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Natanael Domica quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manolo Zaldierna, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fernando Barragán, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fernando Barragán va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.