Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDS Lions (437373) - los jugadores de fútbol c.f (1417718) » 530675026: T47/J1/VIII

Liga 530675026 Información oficial sobre el partido 530675026 en Hattrick

11.07.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VIII.160 (53961)

Dracs F.C. Alineación oficial del equipo 'Dracs F.C.' en el partido 1 - 2 los jugadores de fútbol c.f Alineación oficial del equipo 'los jugadores de fútbol c.f' en el partido
0 - 1 Emanuel van Dierendonck (40')
0 - 2 Alexis Besnault (55')
Oriol Aliet (69') 1 - 2
Dracs F.C. Alineación oficial del equipo 'Dracs F.C.' en el partido 1 - 2 los jugadores de fútbol c.f Alineación oficial del equipo 'los jugadores de fútbol c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dracs F.C. Alineación oficial del equipo 'Dracs F.C.' en el partido 1 - 2 los jugadores de fútbol c.f Alineación oficial del equipo 'los jugadores de fútbol c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,6 % 61,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dracs F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Oriol Aliet va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Núñez de Lara va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Nereo Falcón quasi marca en una jugada assajada de córner que Marc Pieres havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 200 Minuto 63 (Ocasión de falta): Dracs va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 63, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nereo Falcón de Dracs es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Núñez de Lara de Dracs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Alejandro Núñez de Lara de Dracs va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Olio Gezuraga va prendre el seu rol al minut 67.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Olio Gezuraga de Dracs va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rafael Seras va entrar en el seu lloc.

los jugadores de fútbol c.f

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Emanuel van Dierendonck es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Alexis Besnault va augmentar l'avantatge de jugadores a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): jugadores va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pol van Eekelen va anar a parar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Mehmet Teke, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Ralph Raav, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. jugadores va quedar sense poder incrementar el seu marcador.