Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Cacahuete (315153) - C.F Madrid de Alegría (489752) » 530674053: T47/J4/VIII

Liga 530674053 Información oficial sobre el partido 530674053 en Hattrick

01.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VIII.154 (53955)

FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido 2 - 0 VayaVilla Alineación oficial del equipo 'VayaVilla' en el partido
Ireneusz Mandziak (18') 1 - 0
Jindřich Hubený (89') 2 - 0
FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido 2 - 0 VayaVilla Alineación oficial del equipo 'VayaVilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido 6 - 0 VayaVilla Alineación oficial del equipo 'VayaVilla' en el partido
Es un cenizo 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cacahuete

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Cacahuete prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Ireneusz Mandziak va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Cacahuete al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Jindřich Hubený. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Cacahuete va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kilián Sipos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Falconi.
  • 287 Minuto 12 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Cacahuete tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Xavier Montaner ho va intentar al minut 12 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Meinrad Schlochter va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Kilián Sipos, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, Jindřich Hubený gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): Al minut 36 un refús amb el peu d'en Luis Falconi va anar a parar als peus del Ireneusz Mandziak que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Jindřich Hubený es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Xavier Montaner gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Falconi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 287 Minuto 87 (Ocasión tiro lejano): El Cacahuete se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 87, en Àlvar Tavora va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mathias Choquart de Cacahuete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Meinrad Schlochter va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Ireneusz Mandziak estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

VayaVilla

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manel Puchal de VayaVilla es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Lacalle Barahon de VayaVilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirko Torke de VayaVilla es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mirko Torke es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Sergio Fernández Navarrete de VayaVilla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Patxi Fons va prendre el seu rol al minut 29.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Manel Puchal va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de VayaVilla estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.