Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Academia (1337485) - Casemito CF (309325) » 530661826: T47/J7/VIII

Liga 530661826 Información oficial sobre el partido 530661826 en Hattrick

22.08.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VIII.80 (53881)

Fussballclub Real Madrid Alineación oficial del equipo 'Fussballclub Real Madrid' en el partido 3 - 2 Borussia Villalbes Alineación oficial del equipo 'Borussia Villalbes' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Moreno Sáenz (24')
Răzvan Pinciuc (30') 1 - 1
Garsevan Mazmishvili (31') 2 - 1
2 - 2 Juan Carlos Moreno Sáenz (47')
Garsevan Mazmishvili (72') 3 - 2
Fussballclub Real Madrid Alineación oficial del equipo 'Fussballclub Real Madrid' en el partido 3 - 2 Borussia Villalbes Alineación oficial del equipo 'Borussia Villalbes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fussballclub Real Madrid Alineación oficial del equipo 'Fussballclub Real Madrid' en el partido 3 - 0 Borussia Villalbes Alineación oficial del equipo 'Borussia Villalbes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fussballclub Real Madrid

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Răzvan Pinciuc va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Fussballclub va posar-se per davant 2 - 1 al minut 31, quan Garsevan Mazmishvili va llançar una pena màxima perfectament.
  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 72 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Garsevan Mazmishvili. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Josan Aliart va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fussballclub se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Fussballclub va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Camillo Bottini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Cillario va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Alberto Hidalgo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pericle Elli de Fussballclub amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabi Vanderelst.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En José Cillario ocupà el lloc d'en Josan Aliart al 56 minuts, dos minuts després que el jugador de Fussballclub quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Nazario Siota va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Borussia Villalbes

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Villalbes el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Carlos Moreno Sáenz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Juan Carlos Moreno Sáenz de Villalbes va marcar de penal l'empat al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Villalbes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antón Urraca, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Carlos Moreno Sáenz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Johan Auwiesen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raphael Ronchetti.