Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALDESPARTERA FC (438793) - Arcangel Terrassenc (801056) » 530641804: T47/J8/VII

Liga 530641804 Información oficial sobre el partido 530641804 en Hattrick

29.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VII.983 (39019)

VALDESPARTERA FC Alineación oficial del equipo 'VALDESPARTERA FC' en el partido 2 - 3 Arcangel Terrassenc Alineación oficial del equipo 'Arcangel Terrassenc' en el partido
Antonio Valenzuela Hita (11') 1 - 0
1 - 1 Ximeno Acuña (15')
1 - 2 Loris Buetschi (59')
1 - 3 Ábel Lőre (61')
Miguel Ángel Vandoma (81') 2 - 3
VALDESPARTERA FC Alineación oficial del equipo 'VALDESPARTERA FC' en el partido 2 - 3 Arcangel Terrassenc Alineación oficial del equipo 'Arcangel Terrassenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALDESPARTERA FC Alineación oficial del equipo 'VALDESPARTERA FC' en el partido 1 - 1 Arcangel Terrassenc Alineación oficial del equipo 'Arcangel Terrassenc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDESPARTERA FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 11 minuts quan Javier Mainez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Antonio Valenzuela Hita, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): VALDESPARTERA no perdien la fe, i al minut 81 del partit, Miguel Ángel Vandoma va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerard Monjo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Javier Mainez va rebre molts aplaudiments. Al minut 77 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Valenzuela Hita de VALDESPARTERA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Sarabia de VALDESPARTERA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Arcangel Terrassenc

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 15 minuts Ximeno Acuña va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VALDESPARTERA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Loris Buetschi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ACT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 59.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ábel Lőre va augmentar l'avantatge de ACT a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Armando Redomero per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 14, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Danel Elosu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Danel Elosu va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Josu Gavilanes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Olivér Cholnoky de ACT es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Jordi Trilla es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir César Vega Bobo.