Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de manacor (1434038) - Los rugbyers (1582317) » 530623517: T47/J5/VII

Liga 530623517 Información oficial sobre el partido 530623517 en Hattrick

08.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VII.874 (38910)

AT.MADRID-GUADA Alineación oficial del equipo 'AT.MADRID-GUADA' en el partido 4 - 2 SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido
Miklós Hannich (3') 1 - 0
David Antonio Caldiran (24') 2 - 0
2 - 1 Cyril Prévost (32')
David Antonio Caldiran (48') 3 - 1
3 - 2 Marceli Pilaszek (80')
Julio César Fernández Luarca (82') 4 - 2
AT.MADRID-GUADA Alineación oficial del equipo 'AT.MADRID-GUADA' en el partido 4 - 2 SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AT.MADRID-GUADA Alineación oficial del equipo 'AT.MADRID-GUADA' en el partido 2 - 1 SORIA TEAM Alineación oficial del equipo 'SORIA TEAM' en el partido
Tiene suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,4 % 24,8 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT.MADRID-GUADA

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va premiar AT.MADRID-GUADA amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Miklós Hannich va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AT.MADRID-GUADA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Antonio Caldiran progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Antonio Caldiran va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Julio César Fernández Luarca de AT.MADRID-GUADA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AT.MADRID-GUADA, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Willy Blottnitz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AT.MADRID-GUADA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Antonio Caldiran, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Julio César Fernández Luarca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emil Håkansson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AT.MADRID-GUADA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Antonio Caldiran va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ijinio Marimbaldo Díaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SORIA TEAM

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Cyril Prévost de SORIA després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 135 Minuto 80 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Marceli Pilaszek va marcar el 3 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Vaughn Newby va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Simon Dumser va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Israel Serrano no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Angel Zhelyazkov, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.