Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Arboç Pirates Football Club (439059) - Vilagato F.C. (1586305) » 530617990: T47/J2/VII

Liga 530617990 Información oficial sobre el partido 530617990 en Hattrick

18.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VII.844 (38880)

Sporting Clube de L'Arboç Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube de L'Arboç' en el partido 0 - 1 CF Vilardell Alineación oficial del equipo 'CF Vilardell' en el partido
0 - 1 Adriano Pizzagalli (81')
Sporting Clube de L'Arboç Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube de L'Arboç' en el partido 0 - 1 CF Vilardell Alineación oficial del equipo 'CF Vilardell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Clube de L'Arboç Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube de L'Arboç' en el partido 1 - 3 CF Vilardell Alineación oficial del equipo 'CF Vilardell' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Clube de L'Arboç

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63 en Raúl Eguizábal va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 12 (Lesión grave): Després de 12 minuts, L'Arboç va veure com el seu jugador Heitor Saraiva havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Amadeu de Freitas entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38 de partit, el jugador Menno-Jan van Grunsven de L'Arboç es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

CF Vilardell

Goles Goles

  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Vilardell va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 81. Adriano Pizzagalli va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Eicke von Fischer-Treuenfeld quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Franciszek Kurc va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cafercan Berkan de Vilardell va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Adriano Pizzagalli que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eicke von Fischer-Treuenfeld de Vilardell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.