Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anar Fent H.C. (488401) - Rapid gardenias (802182) » 530614795: T47/J10/VII

Liga 530614795 Información oficial sobre el partido 530614795 en Hattrick

12.09.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / VII.832 (38868)

Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 1 - 2 Rapid gardenias Alineación oficial del equipo 'Rapid gardenias' en el partido
0 - 1 Callum Theohar (13')
0 - 2 Giacomo Manegatti (50')
Aleksiejus Riškevičius (73') 1 - 2
Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 1 - 2 Rapid gardenias Alineación oficial del equipo 'Rapid gardenias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 0 - 2 Rapid gardenias Alineación oficial del equipo 'Rapid gardenias' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anar Fent H.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Aleksiejus Riškevičius de Anar Fent va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 9, el Anar Fent estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Slavomil Chvojka va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Anar Fent van sortir al contraatac al minut 66, però Jean-Christophe Pineau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Necat Çalkan de Anar Fent amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rapid gardenias

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Callum Theohar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Giacomo Manegatti va aprofitar un error defensiu al minut 50, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a gardenias.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Alexey Mishin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vladyslav Ilkiv va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Ulf Krupp va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 17, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Giacomo Manegatti de gardenias va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Adam Jansa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. gardenias va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christian Ordoñez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adam Jansa es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.