Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Júpiter (1461656) - Mugaaa (1580886) » 530614748: T47/J1/VII

Liga 530614748 Información oficial sobre el partido 530614748 en Hattrick

11.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VII.832 (38868)

TRIBUCANTABRA Alineación oficial del equipo 'TRIBUCANTABRA' en el partido 1 - 0 Athlètic Esquirol Alineación oficial del equipo 'Athlètic Esquirol' en el partido
Jean-André Casse (80') 1 - 0
TRIBUCANTABRA Alineación oficial del equipo 'TRIBUCANTABRA' en el partido 1 - 0 Athlètic Esquirol Alineación oficial del equipo 'Athlètic Esquirol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TRIBUCANTABRA Alineación oficial del equipo 'TRIBUCANTABRA' en el partido 4 - 1 Athlètic Esquirol Alineación oficial del equipo 'Athlètic Esquirol' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRIBUCANTABRA

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Jean-André Casse va donar a TRIBUCANTABRA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): TRIBUCANTABRA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Rivero López va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hubert Rub.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jean-André Casse! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sotiris Gkazonoulis va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Hubert Rub va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franciszek Sut de TRIBUCANTABRA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jean-André Casse probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sotiris Gkazonoulis no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Athlètic Esquirol

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Godert Van Langenhove de Athlètic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Uheyya Bouchnaq, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Athlètic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Godert Van Langenhove va quedar-se sol davant el porter Levente Csendér, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jérôme Popieul va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Horácio Martins rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Uheyya Bouchnaq de Athlètic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karl Schäferkamp de Athlètic es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Karl Schäferkamp va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Kajetan Michurski, en lloc de córrer, relliscava.