Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salvador Raya Warriors (1588230) - Les Bories (796979) » 530614307: T47/J3/VII

Liga 530614307 Información oficial sobre el partido 530614307 en Hattrick

25.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VII.824 (38860)

Arconada CF Alineación oficial del equipo 'Arconada CF' en el partido 3 - 1 Catalonia Republica Independent Team Alineación oficial del equipo 'Catalonia Republica Independent Team' en el partido
Jef Blanckaert (5') 1 - 0
Mattias Bergholt (41') 2 - 0
2 - 1 Krisztofer Erdei (48')
Jef Blanckaert (68') 3 - 1
Arconada CF Alineación oficial del equipo 'Arconada CF' en el partido 3 - 1 Catalonia Republica Independent Team Alineación oficial del equipo 'Catalonia Republica Independent Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Arconada CF Alineación oficial del equipo 'Arconada CF' en el partido 3 - 0 Catalonia Republica Independent Team Alineación oficial del equipo 'Catalonia Republica Independent Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arconada CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jef Blanckaert al minut 5, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Arconada i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Arconada va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mattias Bergholt, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Arconada i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 68 minuts de joc. Mentre en Jef Blanckaert el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Passaven 10 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pawqarmayta Torrejón va rematar alt.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuele Borselli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Pawqarmayta Torrejón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jiri Vilhunen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pawqarmayta Torrejón de Arconada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Henryk Jagusiak de Arconada es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Manuele Borselli es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jimmy Carpentieri.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Henryk Jagusiak, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Catalonia Republica Independent Team

Goles Goles

  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Krisztofer Erdei de CRIT després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): CRIT va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 44 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sorin Ciaca de CRIT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de CRIT Deiver Méndez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Simavi Organa va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Virgilio Fortarezza no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.