Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real malages (995765) - Fusiles F C (309598) » 530608840: T47/J13/VII

Liga 530608840 Información oficial sobre el partido 530608840 en Hattrick

03.10.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VII.803 (38839)

real malages Alineación oficial del equipo 'real malages' en el partido 3 - 0 Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido
Adrià Arboix (39') 1 - 0
Adrià Arboix (72') 2 - 0
Alberto Quadra-Salcedo (75') 3 - 0
real malages Alineación oficial del equipo 'real malages' en el partido 3 - 0 Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real malages Alineación oficial del equipo 'real malages' en el partido 2 - 0 Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real malages

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): El contraatac de malages va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Adrià Arboix va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Woodrow Mallig la va convertir en gol amb un remat de cap en Adrià Arboix tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 72 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Alberto Quadra-Salcedo de malages va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Woodrow Mallig! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Pedro Arnaz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Quadra-Salcedo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Adrià Arboix gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Legramandi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Víctor Silva Pacheco va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de malages es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Óscar Álvarez no era cap impediment.

Fusiles F C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Fusiles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 22, però el xut de Liviu Chiţu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Ollie Bray va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fusiles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vasily Arsentiev va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wiktor Blomsterlund de Fusiles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Wiktor Blomsterlund de Fusiles per doble groga al minut 67.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Kari Vaudaux ocupà el lloc d'en Bogdan Gowin al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de Fusiles quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.