Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maldita Roma (47524) - F.C Valladolid Returns (122597) » 530603736: T47/J3/VII

Liga 530603736 Información oficial sobre el partido 530603736 en Hattrick

25.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VII.784 (38820)

Esparragalejo Alineación oficial del equipo 'Esparragalejo' en el partido 1 - 3 CE Espanyol Alineación oficial del equipo 'CE Espanyol' en el partido
0 - 1 Nikola Drozdek (8')
0 - 2 Alessandro Esposto (33')
Ştefan Bercea (71') 1 - 2
1 - 3 Maximilian Schmoellerl (78')
Esparragalejo Alineación oficial del equipo 'Esparragalejo' en el partido 1 - 3 CE Espanyol Alineación oficial del equipo 'CE Espanyol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Esparragalejo Alineación oficial del equipo 'Esparragalejo' en el partido 1 - 6 CE Espanyol Alineación oficial del equipo 'CE Espanyol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esparragalejo

Goles Goles

  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passava el minut 71 del matx, quan l'atent Ştefan Bercea va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Esparragalejo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tarcisio Campitelli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Tarcisio Campitelli va disposar d'una bona oportunitat al minut 66, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreu Grande de Esparragalejo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Andreu Grande de Esparragalejo per doble groga al minut 69.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Tarcisio Campitelli de Esparragalejo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

CE Espanyol

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Espanyol va ser finalitzada des de l'esquerra per Nikola Drozdek al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Espanyol va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alessandro Esposto.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Espanyol, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Maximilian Schmoellerl va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Maximilian Schmoellerl de Espanyol va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Espanyol es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alessandro Esposto no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava David Azpilicueta al camp.