Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Nuños (779208) - Megafor C.F (486985) » 530592288: T47/J3/VII

Liga 530592288 Información oficial sobre el partido 530592288 en Hattrick

25.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VII.744 (38780)

Cubos de Agua Alineación oficial del equipo 'Cubos de Agua' en el partido 0 - 1 JAvii FC Alineación oficial del equipo 'JAvii FC' en el partido
0 - 1 Aio Mendiluz (77')
Cubos de Agua Alineación oficial del equipo 'Cubos de Agua' en el partido 0 - 1 JAvii FC Alineación oficial del equipo 'JAvii FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cubos de Agua Alineación oficial del equipo 'Cubos de Agua' en el partido 1 - 1 JAvii FC Alineación oficial del equipo 'JAvii FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,9 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cubos de Agua

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Miguel Román va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Cubos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Miguel Román ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Silvio Gordo va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Carlos Comellas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Silvio Gordo de Cubos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Víctor Miguel Román que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

JAvii FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aio Mendiluz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a JAvii.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de JAvii va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tancredi Campanella, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): JAvii va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Manuel Panero va desviar el xut final de Manuel José Camas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JAvii va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emrik Nilsson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aio Mendiluz de JAvii es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Era el minut 13 quan després d'una dura entrada, el jugador Tancredi Campanella de JAvii s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Pedro del Prado ocupà el lloc d'en Tancredi Campanella al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de JAvii quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.