Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gel Aura F.C (1594662) - Aly. (1435614) » 530588042: T47/J7/VII

Liga 530588042 Información oficial sobre el partido 530588042 en Hattrick

22.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VII.727 (38763)

Gel Aura F.C Alineación oficial del equipo 'Gel Aura F.C' en el partido 1 - 2 Rayo Fuentesaúco C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Fuentesaúco C.F.' en el partido
0 - 1 Andrea Fiorotto (35')
Laurenţiu Moga (38') 1 - 1
1 - 2 Renato Antunes (71')
Gel Aura F.C Alineación oficial del equipo 'Gel Aura F.C' en el partido 1 - 2 Rayo Fuentesaúco C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Fuentesaúco C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gel Aura F.C Alineación oficial del equipo 'Gel Aura F.C' en el partido 0 - 2 Rayo Fuentesaúco C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Fuentesaúco C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gel Aura F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Laurenţiu Moga de Aura va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Emilio Villardefrancos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Arnstein Myklebust va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aura se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Aura van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Lucjan Leks des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Aura va fer una substitució al minut 39. Carlos Miró va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joan Manel Torra.

Rayo Fuentesaúco C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Fuentesaúco va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Andrea Fiorotto, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 71 minuts, Renato Antunes va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fuentesaúco, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Lucian Catinca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Renato Antunes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fuentesaúco van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrea Fiorotto, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Diego Barakaldo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en Frederik de Voest va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Fuentesaúco quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Renato Antunes va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 55 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 55 de partit, quan un jugador de Fuentesaúco, en Paweł Biraga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.