Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EstU (30673) - Pincho de tortilla (441041) » 530570648: T47/J6/VII

Liga 530570648 Información oficial sobre el partido 530570648 en Hattrick

15.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / VII.663 (38699)

A.C. Parreco Alineación oficial del equipo 'A.C. Parreco' en el partido 2 - 1 Pincho de tortilla Alineación oficial del equipo 'Pincho de tortilla' en el partido
José Vicente Moral Perez (10') 1 - 0
Gabriel Serradell (26') 2 - 0
2 - 1 Juan Manuel Balodis Matesanz (32')
A.C. Parreco Alineación oficial del equipo 'A.C. Parreco' en el partido 2 - 1 Pincho de tortilla Alineación oficial del equipo 'Pincho de tortilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Parreco Alineación oficial del equipo 'A.C. Parreco' en el partido 2 - 1 Pincho de tortilla Alineación oficial del equipo 'Pincho de tortilla' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,8 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Parreco

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Parreco va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Vicente Moral Perez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Parreco va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gabriel Serradell des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Parreco sortien al contraatac. La falta llançada per Toni Madrona va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Vicente Moral Perez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Efrén Rincón va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en César Paniagua.

Pincho de tortilla

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tortilla van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Manuel Balodis Matesanz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Franco Cascio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Solé no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del tortilla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Solé, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Albert Carbó al minut 67 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Juan Manuel Balodis Matesanz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Franco Cascio va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arthur Kiermaier de tortilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Víctor Bleda de tortilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.