Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nights Guardians (119816) - Real Pack de Fichas (995582) » 530566169: T47/J3/VII

Liga 530566169 Información oficial sobre el partido 530566169 en Hattrick

25.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VII.651 (38687)

Nights Guardians Alineación oficial del equipo 'Nights Guardians' en el partido 1 - 2 Team Solomillo Alineación oficial del equipo 'Team Solomillo' en el partido
0 - 1 Manuel Vázquez Ochoa (13')
Vilppu Tilander (14') 1 - 1
1 - 2 Eufrasio Soto (75')
Nights Guardians Alineación oficial del equipo 'Nights Guardians' en el partido 1 - 2 Team Solomillo Alineación oficial del equipo 'Team Solomillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nights Guardians Alineación oficial del equipo 'Nights Guardians' en el partido 6 - 0 Team Solomillo Alineación oficial del equipo 'Team Solomillo' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nights Guardians

Goles Goles

  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14, Guardians aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Vilppu Tilander va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kalle Kapanen va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Marc Tallada va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Vilppu Tilander del Guardians ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Felix Sladek va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Piotr Zasuwa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yohann Jouanneau de Guardians va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Team Solomillo

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Manuel Vázquez Ochoa va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 75 minuts quan Eloi Domènech va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Eufrasio Soto, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jesús Monzón marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Marcos Tordesillas que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Laurent Lecerf de Solomillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Manuel Vázquez Ochoa, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.