Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.B. MONTORNÈS DEL VALLÈS (1601346) - Els castellers d'almogaràvia (799204) » 530566074: T47/J7/VII

Liga 530566074 Información oficial sobre el partido 530566074 en Hattrick

22.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VII.649 (38685)

F.C.B. MONTORNÈS DEL VALLÈS Alineación oficial del equipo 'F.C.B. MONTORNÈS DEL VALLÈS' en el partido 4 - 1 lucasteam Alineación oficial del equipo 'lucasteam' en el partido
César Martínez (13') 1 - 0
Panos Papatsakalos (18') 2 - 0
Antonio Mora (20') 3 - 0
Titus Jansson (80') 4 - 0
4 - 1 Paolo Sguera (83')
F.C.B. MONTORNÈS DEL VALLÈS Alineación oficial del equipo 'F.C.B. MONTORNÈS DEL VALLÈS' en el partido 4 - 1 lucasteam Alineación oficial del equipo 'lucasteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.B. MONTORNÈS DEL VALLÈS Alineación oficial del equipo 'F.C.B. MONTORNÈS DEL VALLÈS' en el partido 3 - 0 lucasteam Alineación oficial del equipo 'lucasteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.B. MONTORNÈS DEL VALLÈS

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): César Martínez va donar a MONTORNÈS un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Panos Papatsakalos va incrementar l'avantatge de MONTORNÈS amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Antonio Mora va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): MONTORNÈS va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Anders Johansson, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Titus Jansson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de MONTORNÈS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Panos Papatsakalos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Anders Johansson gairebé va marcar per a MONTORNÈS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maxim Moskvin de MONTORNÈS es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adalberto Moure s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ettore Pesci no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

lucasteam

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Paolo Sguera de lucasteam va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ernesto José García-Puerta la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de lucasteam havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maurice Cedrik Bareis de lucasteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Johannes Reihe.